avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN

Buna ziua,
Ce cod CAEN trebuie pentru o firma de tip SRL cu activitate evaluari proprietati imobiliare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:39, 12 Iunie 2014
6831 Agenţii imobiliare
Această clasă include activităţi de tranzacţii imobiliare realizate de către agenţiile imobiliare:
-servicii de intermediere pentru cumpărarea , vânzarea şi închirierea bunurilor imobiliare, pe bază de onorariu (taxă) sau contract
-activităţi de consultanţă şi servicii de evaluare privind cumpărarea, vânzarea şi închirierea bunurilor imobiliare, pe bază de onorariu (taxă) sau contract
-activităti ale agenţilor care încheie precontracte (angajamente scrise), în vederea realizării unei tranzacţii Imobiliare

Această clasă exclude:
-activităţi juridice, vezi 6910
Buna ziua,
Unde pot gasi lista cu coduri CAEN valabile in 2014?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata cod caen 6831, 6832 ravas ravas PE CERTIFICATUL CONSTATATOR EMIS IN TEMEIUL LEGII 359/2004, 6831 Agentii imobiliare LA CODUL CAEN 6832 ADMINISTRAREA IMOBILELOR PE BAZA DE COMISION SAU ... (vezi toată discuția)
Diferenta de coduri caen MrFB MrFB Buan ziua!Am inregistrat o firma la ONRC folosind codul CAEN destinat agentiilor imobiliare (6831).Am vazut recent ca mai este un CAEN 6810.Concret care este ... (vezi toată discuția)
Suport deschidere srl si contabilitate solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce fel de contabilitate trebuie tinuta, pentru o firma de imobiliare , care are si obiect de activitate de consultanta - ... (vezi toată discuția)