Buna seara! vin si eu cu o intrebare la situatia urmatoare. In urma cu 5 ani, dupa foarte mult timp petrecut in tribunale,s.a incheiat procesul de impartire al averii strabunicilor. Cei trei mostenitori, au primit fiecare o parte egala, insa in curtea parinteasca au ramas 2. Bunica mea a ramas in curte, avand acte, iar sora ei a vandut terenul si casa ce i reveneau. in urma vanzarii, tanarul care a cumparat, a daramat casa batraneasca, fara autorizatie, a scos stalpii-hotar dintre cele doua parti, a sapat fundatia gardului si s-a apucat de cel nou, intrand cu 50 de cm spre bunica mea. Am rezolvat problema gardului, insa el a continuat, incepand sa construiasca o casa. mentionez ca de la primarie, avea autorizatie de reparatie, refacere, casa fiind un monument istoric, dar si pt ca, latimea curtii, era de 6,60m.am depus plangere la primarie, insa constructia a continuat, ba chiar cu pasi repezi, construind perete calcan pe hotarul din partea cealalta, fara nicio semnatura, o casa cu parter si etaj. A schimbat pana la urma proiectul, facand mansarda. Intre peretele ridicat si gard, care este pe hotar, jumatate/jumatete, acum sunt 65 cm masurati, care vor scadea cand va tencuii si va izola.Primaria a dat o amenda pt nerespectarea planului, dar acum s-a inceput un alt proces care contesta amenda. In cazul acesta, ce este de facut? Multumesc anticipat! :(
Cel mai recent răspuns:
pusa2mimi , utilizator
23:41, 22 Mai 2014