avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare, Lichidare, Radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare, Lichidare, Radiere firma

Buna ziua, am o firma careia I-a expirat sediul social. Am primt de la Tribunal o adresa cum ca in termen de 25 de zile de la primirea comunicarii sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii , am obligatia de a depune intampinarea. problema este ca eu vreau sa inchid aceasta firma .
Am avut activitate pe ea, vreau sa achit impozitele si sa o inchid.
Care sunt pasii care trebuie sa ii parcurg ? dupa aceste 25 de zile mi se numeste lichidator?
Mentionez ca sunt unic asociat . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vacarianuroxana , utilizator 10:49, 24 Mai 2014
Daca vreti sa scapati de societate nu faceti nimic. Se radiaza din oficiu si se numeste lichidator. Probleme ar fi daca aveti datorii pe societate ....
Va sugerez sa va deplasati la Finante publice (ANAF) si sa solicitati amanunte.
Daca nu faceti nimic o sa va treziti cu o gramada de somatii si amenzi ca nu ati depus nu stiu ce declaratii, bilanturi etc....
am fost la finante...am impozitul neplatit iar bilanturile sunt la zi....ideea e ca o sa imi platesc tot impozitul dar dupa ce fac asta mi se inchide din oficiu? lichidatorul acesta daca e desemnat trebuie sa il platesc eu? trebuie sa depun in continuare bilanturi, balanta etc?
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2014
vacarianuroxana, utilizator
vacarianuroxana a scris:

am fost la finante...am impozitul neplatit iar bilanturile sunt la zi....ideea e ca o sa imi platesc tot impozitul dar dupa ce fac asta mi se inchide din oficiu? lichidatorul acesta daca e desemnat trebuie sa il platesc eu? trebuie sa depun in continuare bilanturi, balanta etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie privind dizolvarea sc, cum sa procedez? Thalina Thalina Rugamintea mea este sa ma sfatuiti in legatura cu ceea ce trebuie sa fac in situatia in care sunt asociat unic din 2008 (societatea a fost infiintata in 2001 ... (vezi toată discuția)
Inchidere - radiere srl fara plata impozitului Andra24 Andra24 Buna ziua , tocmai am iesit din perioada de 3 ani de cand a fost suspendata firma . Doresc sa o inchid/radiez insa contabilul imi spune ca trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl nity nity Buna ziua!, am un SRL si sunt asociat unic al acesteia din 2004. Nu am avut activitate decat vre-un an de zile, nu am datorii, firma e curata, odata cu ... (vezi toată discuția)