avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: din oct 2012 si pana in 16 sept 2013 am lucrat in cadrul unei firme cu un contract de munca part-time (2 ore). Din 27 sept 2013 am schimbat locul de munca, contract pe o perioada determinate dar care a fost prelungit prin act additional dupa 3 luni ( va expira la 01 iulie 2014). Intre timp sunt insarcinata in 8 saptamani.
Cum ar trebui sa procedez? sa anunt sau nu angajatorul de starea mea? In conditiile acestea si cu 2 saptamani intrerupere anul trecut pot intra in crestere copil? Sau, daca imi vor prelungi contractul pt inca 3 luni, pana in octombrie 2014 acest lucru ma va ajuta?#-o
Cel mai recent răspuns: Rody 85 , utilizator 14:35, 29 Mai 2014
Va multumesc foarte mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului tanase1985 tanase1985 Lucrez la o fabrica cu contract pe perioada determinata de 5 luni cu posibilitatea de a se prelungi si as dori sa stiu dc in perioada aceasta raman insarcinata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului tanase1985 tanase1985 lucrez la o fabrica unde pana acum mi-au facut contract decat pe perioada determinata de 3 luni,2 luni,2 luni si luna aceasta pe 6 luni iar eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Drepturile gravidei in somaj miky2015 miky2015 Buna ziua, In primul rand as vrea sa stiu daca exista o lege care sa cuprinda drepturile gravidei, in situatii speciale, respectiv cazul meu - in perioada de ... (vezi toată discuția)