avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de publicitate firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de publicitate firma

Art. 271 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal. Care e diferenta intre acestea doua?
a) în cazul unui afisaj situat in locul in care persoana deruleaza o activitate economica
b) în cazul oricarui alt panou, afisaj sau structura de afisaj pentru reclamă si publicitate

Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2014
Kapy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kapy , utilizator 11:07, 27 Mai 2014
a) în cazul unui afisaj situat in locul in care persoana deruleaza o activitate economica

Exemplu: LA sediul firmei, afisati un panou cu numele firmei

b) în cazul oricarui alt panou, afisaj sau structura de afisaj pentru reclamă si publicitate

Exemplu: Un panou la o alta locatie, de exemplu in centrul unui oras, dar:

Norme:
165. (1) Pentru utilizarea unui panou, afişaj sau structură de afişaj pentru reclamă şi publicitate într-un loc public, care nu are la bază un contract de publicitate, consiliile locale stabilesc, prin hotărâre, taxa pentru afişaj în scop de reclamă şi publicitate, pe metru pătrat de afişaj, plătită de utilizator la bugetul local al unităţii administrativ-teritoriale în raza căreia este amplasat panoul, afişajul sau structura de afişaj. La nivelul municipiului Bucureşti această taxă se stabileşte, prin hotărâre, de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi se face venit la bugetul local al sectorului în raza căruia este amplasat panoul, afişajul sau structura de afişaj.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabla/inscriptie cu numele firmei pe cladire buliway buliway Buna ziua! Recent mi-am deschis un punct de lucru, si lucrez in domeniul IT, mai exact creare pagini web si promovari online. Inchiriez biroul de la o ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru banner madav1981 madav1981 vreau sa pun un banner publicitar in interiorul unei terase de apartament(terasa nu e inchisa cu geam). trebuie platite taxe pentru bannerul respectiv? (vezi toată discuția)
Plata taxa de reclama-afisaj mariaindre mariaindre va rog sa-mi spuneti daca taxa de reclama-afisaj trebuie platita la primaria de zona in conditiile in care afisajul nu ocupa domeniul public ci pe proprietatea ... (vezi toată discuția)