avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... recurs impotriva hot.jud. - pv. contraventie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

recurs impotriva hot.jud. - pv. contraventie

O societate a fost sanctionata cu amenda de catre OPC. Impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei a fost facuta plangere la Judecatorie. Hotararea instantei nu este favorabila societatii; se doreste RECURS.
Intrebari :
- termenul de recurs 15 zile de la comunicare ... se asteapta comunicarea prin posta (inmanarea efectiva a hotararii) sau se poate formula recursul dupa pronutarea hotararii
- unde se depune efectiv recursul la Judecatorie ( la dosarul cauzei), sau trebuie depus la Tribunal ,
- rog posibile motive recurs....
15 zile de la comunicare = de la data primirii hotărârii, se depune la Jedecătorie. motivele diferă în functie de spetă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea unui proces verbal elyen elyen Ce anume trebuie facut pt. a contesta un proces verbal al unei institutii,stiu ca la judecatoria in raza caruia exista sediu social,dar nu stiu ce anume ... (vezi toată discuția)
Tardivitate proces verbal - nulitate absolutã gyorfi raul gyorfi raul Am si eu o problemă, am atacat un proces verbal de contracenţie peste termenul de 15 zile legale; dar am invocat motive de nulitate absolută conf. art. 17 ... (vezi toată discuția)
Actiune in comercial- pretentii ct ct sa presupunem ca societatea 'x' este data in judecata de societatea "y"pentru pretentii.Societatea "x" nu este citata in mod legal, reprezentantul acesteia ... (vezi toată discuția)