avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce inseamna sume neplatite pe fluturasul de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce inseamna sume neplatite pe fluturasul de salariu

Buna ziua!
De un an de zile, pe fluturasul de salarii la total plata este trecut 75%, sub este total plata, si jos de tot sunt sume neachitate. As vrea sa stiu ce inseamna aceste sume neachitate, tinanad cont, ca toate contributiile sunt platite integral, si de la locul de munca ni se spune ca nu suntem platiti cu 75%, si acele sume neachitate se opresc pentru a scoate firma din insolventa. Acum ni s-a facut lichidarea pentru incetarea activitatii, salariul nu ni l-a dat... se poate obtine acea suma, in cazul in care dam firma in judecata?? sau daca ma puteti indruma dvs. unde sa ma prezint, si ce masuri as putea lua. Si pentru neplata salariului, cu toate ca fisa de lichidare mi-a dat-o, ma pot adresa la o institutie precum garda financiara, itm..?

Alte discuții în legătură

Diferenta intre banii primiti si banii declarati la stat. bani la negru ??? mkpwmk mkpwmk Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. La firma la care sunt angajat de aproape 2 ani ocup functia de agent vanzari. Salariul meu consta in ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca si salarii restante witchie witchie Buna ziua, Lucrez in cadrul unei institutii publice (dar care nu este bugetara) care nu a mai platit salariile si contributiile aferente ultimelor 4 ... (vezi toată discuția)
Salar minim cukrasz_kata cukrasz_kata Buna dimineata! Lucrez ca lucrator comercial la un magazin de paine. Fiecare luna primim 500 lei ca avans, si din luna mai nu am mai primit nimic.Acum ieri ... (vezi toată discuția)