avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs - termene si hotariri multiple
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs - termene si hotariri multiple

Am cistigat procesul in care am fost pirit (a se vedea intrebarea mea mai veche daca sint necesare detalii anume despre speta) dar dilema curenta se refera la recurs (da, au facut recurs...).

a. hotarirea instantei intiale a fost sa NU accepte "lipsei calitatii procesuale pasive" dar in acelasi timp sa nu accepte nici cererea pe fond (deci ca pirit am cistigat). Bineinteles nu am facut recurs impotriva faptului ca mi s-a respins exceptia lipsei calitatii procesuale pasive pentru ca oricum cistigasem, desi motivatia a fost bazata pe ceva evident gresit (ca as fi fost actionar cind reiesea din inregistrarile de la RC ca evident nu am fost niciodata). Exista vreo sansa de a obtine aceasta exceptie in recurs? Recurenta cere explicit "modificarea in totalitate a sentintei recurate".

b. In "copie motive" pe care am primit-o motivatia este putin spus ridicola, este pur si simplu un "copy/paste" generic, incluzind nume gresite evident din alt dosar sau generice (numitul Ion Ionescu ...). Scaparile de genul asta pot mari sansele respingerii recursului sau sint cumva acceptate si se pot "repara din mers" la termene ulterioare (evident a trecut deja termenul pentru depunerea motivelor recursului, ceea ce presupun ca implica si ca nu le mai pot modifica)?

Alte discuții în legătură

Taxa poluare botnaruelvira botnaruelvira Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa-mi explice? Tatiana44 Tatiana44 :((buna ziua, Proces cu primaria locala se accepta. Primaria Mun bucuresti face recurs. decizia: .Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă ... (vezi toată discuția)
Calculul şi plata diferenţelor dintre drepturile salariale încasate şi cele cuvenite, în conformitate cu prevederile legii nr. 221/2008 ncNC ncNC Cui mă adresez ca să primesc drepturile în baza Legii nr. 221/2008 ? Sunt în următoarea situație: Tribunal solutie: Admite in parte cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)