avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive invocată de DGFPMB pentru AFP Sector 3. Admite, în parte, acţiunea. Obligă pârâta AFP Sector 3la restituirea către reclamant a sumei de 1100 lei achitată cu titlu de taxă pe poluare şi a dobânzii calculată de la data formulării cererii de restituire şi până la data restituirii efective. Obligă pârâta la plata către reclamant sumei de 723,6 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Admite cererea de chemare în garanţie. Obligă chemata în garanţie la plata către pârâta AFP Sector 3 a sumei de 1100 lei şi a dobânzii calculată de la data formulării cererii de restituire de către reclamant. Cu recurs.
iar in recurs asa :Admite recursul Modifică în parte sentinţa recurată în sensul respingerii acţiunii şi cererii de chemare în garanţie ca neîntemeiate. Menţine dispoziţia privind soluţionarea excepţiei. Irevocabilă
nu inteleg daca am castigat sau am pierdut......
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2014
botnaruelvira, utilizator
Cel mai recent răspuns: botnaruelvira , utilizator 17:51, 12 Septembrie 2014
Ultima solutie este cea irevocabila, deci a fost respinsa cererea de chemare in judecata, prin admiterea recursului formulat. Sincerasa fiu, nu inteleg de ce, practica instantelor fiind alta.
Ma gandeam eu ca am pierdut......banuiesc ca nu se mai poate face nimic,am mai pierdut si banii pe un avocat care m-a abandonat dupa fond pe motiv ca, "cat sa va mai cer pentru recurs ca ar depasi valoarea prejudiciului asa ca descurcati-va singura in recurs" desi intial spusese ca 700 lei ma costa tot procesul.... Va multumesc pentru raspuns doamna Silvia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot declara recurs daca litigiul a fost solutionat irevocabil? gelu27 gelu27 Am chemat in judecata AFP si DGFP pt taxa auto varianta a II-a, la Tribunal. Am castigat la prima instanta. DGFP-ul a facut recurs care ieri 25.04.2012 a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto sersea1972 sersea1972 Buna dimineata. Dresc sa aflu ce inseamna si ce pasi mai trebuie urmati. Admite în parte acţiunea . anulează deciziile contestate .Obliga pârâta la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu MoroXp MoroXp Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa recuperez o taxa auto. Pe data de 30 Mai 2017 am mers la tribunal. Astazi am ferificat online si am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)