avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna dimineata.
Dresc sa aflu ce inseamna si ce pasi mai trebuie urmati.
Admite în parte acţiunea . anulează deciziile contestate .Obliga pârâta la restituirea taxei pe poluare. Respinge capătul de cerere privind obligarea pârâtei la plata dobânzii legale, ca neîntemeiat , admite cererea de chemare în garanţie
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sersea1972 , utilizator 10:36, 29 Martie 2013
Asteptati sa primiti hotararea acasa.
De obicei AFP-ul face recurs.
Înseamnă că instanţa de fond v-a dat câştig de cauză în privinţa restituirii taxei plătite, nu şi a dobânzilor pe care le-aţi solicitat.
La curtea de apel se poate recupera si dobanzile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare botnaruelvira botnaruelvira Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o lamurire legat de o sentina pe care nu o inteleg,in fond a fost asa : Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Mai pot declara recurs daca litigiul a fost solutionat irevocabil? gelu27 gelu27 Am chemat in judecata AFP si DGFP pt taxa auto varianta a II-a, la Tribunal. Am castigat la prima instanta. DGFP-ul a facut recurs care ieri 25.04.2012 a ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare cu sau fara dobanda lagala? bge bge Mi-a fost respinsa de Curtea de Apel solicitarea de plata a dobanzii legale pentru plata taxei de poluare, solicitare admisa de Tribunal. Are vreo sansa de ... (vezi toată discuția)