avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru o pensiune turisticã
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru o pensiune turisticã

Bună ziua, am de gând să aplic și eu sau măcar să încerc pentru fonduri europene nerambursabile masura 313 însă mă confrunt cu câteva probleme pe care sper ca voi să mi le lămuriți.

Prima și mare problemă pe care presupun că o au toți cei care vor să aplice la această măsură este conceperea proiectului, mi-ați fi de folos cu un link către o documentație concretă pentru că eu o iau de la zero.

A doua problema e una pe care sper să o depășesc pentru că asta e buba. Știu că măsura 313 încurajează activitățile turistice și dezvoltarea rurală, ei bine eu locuiesc în satul Frasin dar acesta aparține de orașul Broșteni care e la doar 5km depărtare (mai am pământ și prin alte sate dar la fel acestea aparțin de orașul Broșteni), acum vă întreb eu pe voi pot realiza proiectul chiar dacă aceste sate aparțin de un oraș ?

Am 20 de ani, iar sărăca mea zonă are atâtea și atâtea de oferit însă nu e promovat nimic din toate astea iar eu vreau să arăt că se poate iar pe urmă să ajut și alți oameni să facă la fel desigur pentru dezvoltarea zonei. Mulțumesc, aștept răspuns la cele două baiuri ale mele.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
Albei, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene: masurile 312, 313 MobilierCafenele MobilierCafenele Este destul de bine informata lumea referitor la fondurile europene nerambursabile? Stiti ca ele se dau si pentru dezvoltarea unei afaceri? Sau pentru ... (vezi toată discuția)
Credite dezvoltarea turismului rural mhd2011 mhd2011 As vrea sa stiu cum se pot obţine credite pentru deyvoltarea turismului rural (vezi toată discuția)