avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Camera Consilierilor Juridici Ialomita ?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Camera Consilierilor Juridici Ialomita ?

Buna ziua. Va rog, stie cineva unde isi are sediul CCJ , in Ialomita ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nate , utilizator 11:53, 28 Mai 2009
Daca veti intra pe site-ul Uniunii Nationale a Consilierilor Juridici din Romania veti afla cu siguranta.
Daca nu ai gasit incearca aici: Ialomiţa, Slobozia, Bd. Cosminului nr. 12, 0243-231 656, 0243-231 656
Pe site-ul UCCJ nu apare CCJ Ialomita :)
Cred ca nu exista infiintat in Ialomita un colegiu al consilierilor juridici, dar informatii exacte poti primi de la Uniune. Nu in toate judetele s-au infiintat colegii, doar in vreo 33 dintre ele;)
Buna ziua. Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii inscriere la ccj nate nate Care sunt conditiile de inscriere in CCJ? Am absolvit Dreptul, in 2007. Ca si consilier lucrez doar de 8 luni. Sunt la inceput. Este necesara experienta de ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu in asociatia cons jur sau in uniunea colegiilor cons jur? ContSters73118 ContSters73118 Buna. Sper sa nu vi se para o intrebare stupida, ceea ce am sa va intreb in urmatoarele rinduri. Sint angajata ca c j la un birou notarial din Bacau(mi s-a ... (vezi toată discuția)
Au disparut consilierii juridici din arges, ilfov, ialomita, olt, prahova, salaj si tulcea? Diana Persa Diana Persa In aceste 7 judete nu exista niciun colegiu al consilierilor juridici. Sa fi disparut profesia in acele zone? Sa le lipseasca oare dorinta de asociere ... (vezi toată discuția)