avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit in franci luat in 2008 refinantat in EUR in 2011
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit in franci luat in 2008 refinantat in EUR in 2011

Eu am luat un credit in CHF in 2008, pe care ulterior l-am refinantat in EUR in 2011. In aceste conditii, as putea sa actionez banca in instanta, pentru a recupera diferenta de curs valutar din 2008 pana in 2011 si chiar pentru reducerea ratei actuale la nivelul cursului CHF din 2008 ? Intreb asta in lumina ultimelor stiri aparute in presa si in care se precizeaza ca persoanele fizice cu credite in franci pot sa actioneze bancile in judecata pentru recuperarea diferentei de curs si scaderea ratei la zi. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Credit in chf sile1670 sile1670 Buna ziua, Ma intereseaza daca se poate face ceva legal impotriva acestor \"camatari autorizati\" care sunt bancile. M-au dus cu presul sa i-au acest credit ... (vezi toată discuția)
Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)