avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Descarcare gestiune FIFO
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Descarcare gestiune FIFO

Buna Ziua.
De la 01.01.2014 am hotarat sa schimbam metoda de descarcare de gestiune la stocuri. Din metoda adaos mediu ( coeficient mediu de adaos) in metoda FIFO. Implicatiile schimabarii metodei le vom detalia la Notele de Bilant la 2014. Mai trebuiesc facute si alte formalitati?. Pot sa aplic metoda FIFO mentinind in continuare conturile 4428 si 378 specifice adaosului mediu.?

Alte discuții în legătură

Metoda contabila descarcare gestiune marius2009 marius2009 Buna Ziua. De la 01.01.2012 am hotarat sa schimbam metoda de descarcare de gestiune la stocuri. Din metoda adaos mediu ( coeficient mediu de adaos) in ... (vezi toată discuția)
Metoda cantitativ valorica comert cu amanuntul AncaUrda AncaUrda Este corect daca am utilizat metoda de evidenta a stocurilor cantitativ - valorica intr-o unitate de alimentatie publica - comert cu amanuntul, utilizand ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)