avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Abonament + telefon pe firma Germanos Timisoara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Abonament + telefon pe firma Germanos Timisoara

In data de 9.04.2014 am fost la un magazin Germanos in Timisoara pentru a prelungi un abonament pe firma care a implinit 2 ani. Am discutat cu un consultant caruia i-am spus sa pastreze un numar si sa porteze alt numar din reteaua Vodafone pe acelasi abonament. Pretul abonamentului este 46 euro (cu tva). Pentru fiecare numar s-a oferit o subventie de 190 euro pentru cumpararea unuia sau mai multor telefoane. Mi s-a spus ca un galaxy S5 ma ajunge la 85 euro + Tva cu subventia de 380 euro pe care o am. Am zis bine S5 sa fie. Aprobarea abonamentului a tinut 2 saptamani , portarea cartelei de pe reteaua Vodafone a tinut o luna si de atunci astept cu nerabdare telefonul. In fiecare zi sun , nu prea imi raspunde si cand o face imi spune k sunt probleme ca anul acesta Cosmote este preluat de T-Mobile si tot felul de chestii. Ce pot sa fac pentru a rezolva problema ?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)