avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare magazin in regim de consignatie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare magazin in regim de consignatie antichitati, anticariat

Buna ziua,

As dori sa aflu informatii despre infiintarea unui magazin in regim de consignatie si nu numai cu vanzare de lucruri vechi, carti .Detin diverse lucruri vechi achizitionate din targuri sau de pe internet fara documente justificative si totodata sa primesc in magazin marfuri de la persoane fizice in regim de consignatie cu adaos comercial.Spuneti mi va rog in ce conditii as putea deschide un astfel de magazi fara a avea probleme fiscale.Totodata cum as putea sa eliberez certificate de calitate daca mi se vor solicita?Sunt prevederi legale care implica garantie bancara in aceste conditii sau este suficient un simplu srl pfa?

multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Detalii privind infiintarea unui magazin in regim consignatie Cristian351 Cristian351 Va solicit ajutorul pentru a primi detalii cu privire la infiintarea unui magazin cu functionare in regim de consignatie.Am citit in forum cateva posturi pe ... (vezi toată discuția)
Pictor,cum sa vand tablouri?? principessa60 principessa60 buna ziua.imi place sa pictez,si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul.Vreau sa vand tablourile pe care le fac dar nu stiu cum si unde.Trebuie sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Acte pentru deschiderea unui magazin cu rochii de inchiriat? cataliana cataliana Buna seara as dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi ! as dori sa imi deschid un magazin cu rochii de mireasa de inchiriat si nu stiu cum as putea sa ... (vezi toată discuția)