avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte pentru deschiderea unui magazin cu rochii de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte pentru deschiderea unui magazin cu rochii de inchiriat?

Buna seara as dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi ! as dori sa imi deschid un magazin cu rochii de mireasa de inchiriat si nu stiu cum as putea sa fac lucru asta ! as avea mai multe intrebari :
1.in ce categorie as putea sa il incadrez ?
2 ce acte sunt necesare?
3 am cateva rochii de mireasa achizitionate deja as putea sa le bag in eventualu magazin?
4 ar trebui sa contactez niste furnizori de rochi sau as putea sa le achizitionez eu de la foste mirese ?
5 ar trebui sa il deschid sub forma unui second Hand ?
va multumesc pt posibilitatea de a putea adresa aceste intrebari !!!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:58, 27 Septembrie 2014
Pentru inregistrarea unui srl la Registrul Comertului, care e forma cea mai indicata pentru astfel de activitate, cititi informatiile de la adresa [ link extern ]
Puteti sa achizitionati si vinde produse noi de la diferiti producatori si produse second hand de la persoane fizice in regim de consignatie pe baza bonului de primire in consignatie. Vanzarea bunurilor in regim de consignatie se face in baza intelegerilor stabilite intre parti, in cadrul contractelor de consignatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat in plus? discreta2910 discreta2910 Buna ziua, eu am o afacere cu rochii de mireasa si as vrea sa mai deschid un magazin cu bauturi (bere), cola, fanta, tigari si sandwisuri. As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Detalii privind infiintarea unui magazin in regim consignatie Cristian351 Cristian351 Va solicit ajutorul pentru a primi detalii cu privire la infiintarea unui magazin cu functionare in regim de consignatie.Am citit in forum cateva posturi pe ... (vezi toată discuția)
Contract de consignatie adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate care executa mobila unicat doreste sa o comercializeze in sistem de consignatie prin ... (vezi toată discuția)