Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu ce drepturi am,suntem 4 frati si am mostenit o casa cu 4 camere tip vagon,adica lipite una de alta,acum 4 ani am vrut sa fac iesirea din indiviziune am picat de acord cu fratii mei sa fac cadastrul pe cheltuiala mea ei doar sa mearga la notar sa semneze,au fost de acord,cand am terminat actele dupa 2 ani si cheltuind 12 mil ei au zis ca nu mai vor,am mers in instanta,am procesul de 2 ani si 3 luni in care doar 2 frati au venit o singura data,am fost trimisi la mediator si acolo au refuzat categoric sa ne intelegem sa facem indiviziunea civilizat,procesul a continuat,au trimis experti judiciari cadastral si imobiliar si sa stabilit ca nu e posibil sa se faca separarea avand un trotuar de trecere de 1,60m si nu se putea face 4 trotuare,decat daca fiecare mergeau la notar sa dea iscalitura ca sunt de acord ca fiecare sa putem avea acces prin partea celorlalti,ei nu sau prezentat, apoi sa stabilit sa cumpar eu imobilul datorita faptului ca eu locuiesc la acea adresa de cand m-am nascut,ceilalti locuind la alte adrese,am facut alta expertiza imobiliara cu ce am investit..eu construind in plus o camera si un hol din banii mei(langa camera data de parintii mei de cand traiau) astfel sa se stabileasca cat trebuie sa-i despagubesc pe fratii mei,peste 5 zile urma sa fie ultimul termen,fratii primind citatia cu ce sa propus si-au pus avocat ca sa refuze,dupa 2 ani de cadastru,alti 2 ani si..de judecata si mediere in care nu iau interesat de nimic,mentionez ca ei nu au platit financiar de cativa ani,nu sau ingrijit de ce le-a revenit,mai pot sa-si ceara acum dreptul?se mai tine cont de ceea ce vor ei?eu investind in toate actele si cheltuile judiciare in jur de 50 mil,mai pot ei cere sa nu-mi revina mie prin despagubirea lor acum la ultimul termen?daca au avut nevoie de partea lor de ce nu au fost de acord de la inceput?pana sa cheltui atatia bani si atata timp,cu ei nu se poate convetui in aceeasi curte,le place bautura si scandalul,nu au venituri..va rog spuneti-mi ce mai pot face...multumesc