avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare radiere masina .
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare radiere masina .

Am cumparat o masina luna trecuta pentru tatal meu . Este scris pe pe talon instrainat catre , si zilele astea se duc cele 30 de zile . Momentan tatal meu este plecat din tara si e posibil sa vina dupa trecerea acelor zile . Daca o inmatriculez pe numele meu asigurarea este foarte mare . Intrebarea mea este : Pot sa o tin ne-radiata ( fara sa circul cu ea ) chiar si dupa ce trec acele zile ? Ca atunci cand vine tatal meu , o trec pe numele lui si o radiem + inmatriculam ? Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:36, 1 Iunie 2014
O puteti tine mult si bine! Acum nu puteti circula cu ea, v-a facut o ,,bucurie" vanzatorul cu inscrisul pe certificatul de inmatriculare... I-ati dat toti banii? Ati verificat daca taxele sunt achitate la zi?
da , totul e bine mai putin adeverinta anaf pt taxa .. am postat aici in legatura cu ea : www.avocatnet.ro/content/for... .
Daca in actul de vanzare-cunmparare e trecut tatal, veti face actele ulterioare si dupa trecerea acestor zile. Daca actul e intocmit pe numele dvs. va fi necesar sa perfectati un alt act de instrainare.
Daca nu circulati cu masina, nu veti suporta alte consecinte.
am inteles , sunt trecut eu in acte . O sa facem acte noi cand ajunge , pana atunci masina sta in garaj . Multumesc mult . O zi buna .
DlGoe a scris:

v-a facut o ,,bucurie" vanzatorul cu inscrisul pe certificatul de inmatriculare...

Este obligatia vanzatorului ca la instrainarea bunului mobil sa completeze in talon "instrainat la data ,dlui/dnei "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare a unui autoturism? cristache paula cristache paula buna va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatorea probleme: tatal meu in urma cu 8 ani a vandut o masina unei rude fara sa faca acte,acea ruda a vandut ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu cata2o06 cata2o06 In urma cu doua luni, am cuparat o masina care era inmatriculata in Romania in 2003. As vrea sa stiu cine trebuie sa plateasca timbrul de mediu cumparatorul ... (vezi toată discuția)