Am cumparat o masina luna trecuta pentru tatal meu . Este scris pe pe talon instrainat catre , si zilele astea se duc cele 30 de zile . Momentan tatal meu este plecat din tara si e posibil sa vina dupa trecerea acelor zile . Daca o inmatriculez pe numele meu asigurarea este foarte mare . Intrebarea mea este : Pot sa o tin ne-radiata ( fara sa circul cu ea ) chiar si dupa ce trec acele zile ? Ca atunci cand vine tatal meu , o trec pe numele lui si o radiem + inmatriculam ? Multumesc anticipat .
O puteti tine mult si bine! Acum nu puteti circula cu ea, v-a facut o ,,bucurie" vanzatorul cu inscrisul pe certificatul de inmatriculare... I-ati dat toti banii? Ati verificat daca taxele sunt achitate la zi?
Daca in actul de vanzare-cunmparare e trecut tatal, veti face actele ulterioare si dupa trecerea acestor zile. Daca actul e intocmit pe numele dvs. va fi necesar sa perfectati un alt act de instrainare.
Daca nu circulati cu masina, nu veti suporta alte consecinte.
Timbru de mediu
cata2o06
In urma cu doua luni, am cuparat o masina care era inmatriculata in Romania in 2003. As vrea sa stiu cine trebuie sa plateasca timbrul de mediu cumparatorul ... (vezi toată discuția)