avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul lunar de 600 lei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul lunar de 600 lei

Buna..am un copil de 11luni pt care beneficiez de indemnizatie pana la 2ani si unul de o saptamana.De la data nasterii celui de-al doilea copil pana cand primul implineste varsta de 2ani voi primi suplimentul lunar de 600lei?ce trebuie sa fac?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bebemyc , utilizator 18:21, 3 Iunie 2014
1. Mergeti la Primarie cu o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil si completati cererea tip pentru cei 600 lei.

2. Sa aveti la dvs. si decizia prin care vi se acorda indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) pentru primul copil.
Dar,daca nu am decizia,pot aduce un alt document?cuponul de exemplu?Multumesc mult!
1. Sa duceti un document de unde sa reiasa ca primti indemnizatie pentru CCC.

2. Ar trebui sa aveti un exemplar din decizia care v-a fost trimis de Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.
Cei de la AJPIS,mi-ar putea emite un duplicat,sau o copie a deciziei???nu o gasesc pe cea trimisa mie))
1. Vi se poate da un duplicat dupa decizie sau o adeverinta cum ca beneficiati de indemnizatie pentru CCC.

2. Dar incercati, mai intai, sa mergeti la Primarie si fara aceasta decizie.

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sau stimulent? maitairina maitairina Buna ziua. As vrea si eu un raspuns pe care nu prea mi-l da nimeni. Sunt in concediu de crestere copil, iar pe 8 octombrie 2013 am nascut cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, O salariata se afla in CCC 2 ani pana la 16.08.2014. Tatal inca nu intrat in CCC o luna. Intre timp, salariata a nascut din nou in ... (vezi toată discuția)