avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa conditii vanzare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa conditii vanzare

daca se achita suma imprumutata in cursul primilor 5 ani de credit se ridica interdictia de vanzare ? adica daca achit si elimin banca din ecuatie, pot sa vand apoi imobilul cumparat prim prog prima casa dupa 3 ani de la contractare? repet, sa presupune ca am achitat deci imobilul a devenit in totalitate al meu.
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Stingerea ipotecii imobiliare Georgescu_Vasile Georgescu_Vasile Buna ziua, As dori sa adresez si eu o intrebare. Sa presupunem ca proprietarul vazator A detine un imobil si doreste sa il vanda iar in acelasi timp are ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)