avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie pensionare

Buna ziua,
Am primit decizia de pensionare anticipata partiala prin care a fost stabilit cuantumul pensiei. Acest cuantum a fost diminuat ptr.ca nu au fost luate in calcul veniturile suplimentare (acord global) primite in perioada 1981-1993, cat am lucrat la un institut de cercetare/proiectare, INL, care a fost desfiintat intre timp.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face pentru a se lua in calcul la stabilirea cuantumului pensiei a acestor venituri suplimentare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:29, 4 Iunie 2014
Va multumesc inca odata.Am inteles continutul postului initial,eu mi-am permis sa intreb in plus daca in situatia descrisa de mine e nevoie de doua actiuni,cu sincera amaraciune ca legea nu prevede clar,astfel incat sa nu mai ajungem in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie cu acord global iulius dogan iulius dogan Buna ziua De curand am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta. Am observat ca adeverintele depuse la casa de pensii cu sumele obtinute prin ... (vezi toată discuția)
Pensie, calcul in functie de acordul global krinaserban krinaserban De ce nu se calculeaza pensia dupa lucrul in acord global,ce se poate face in acest caz? (vezi toată discuția)
Recalculare pensie, adeverinte cu venituri in acord domino1 domino1 Buna ziua, Se mai poate cere recalcularea pensiei in baza unor adeverinte noi din care reiese ca am obtinut in perioada lucrata venituri in acord, neluate ... (vezi toată discuția)