avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Durata asigurari sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Durata asigurari sociale

As dori sa stiu pe ce perioada se pot plati asigurarile sociale, in cazul in care un membru al familiei nu lucreaza si doreste sa incheie un contract cu Casa de Pensii?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: caesara7 , utilizator 19:35, 4 Iunie 2014
Daca citeati mai cu atentie ce am scris eu in mesajul precedent ati fi vazut ca:
- Plata contributiei de asigurari sociale poate fi efectuata atat de catre titular, cat si de orice alta persoana desemnata de acesta , lunar sau anticipat, pe o perioada de cel mult 12 luni.
Am omis . Multumesc foarte mult !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pensii adyneamtu69 adyneamtu69 Buna ziua,nu lucrez dar as vrea sa imi platesc contributia pentru vechime,mai precis,pentru pensie.unde trebuie sa platesc,care este suma si daca am ... (vezi toată discuția)
Putem plati ca sa primim pensie? andreeapopescu24 andreeapopescu24 Pentru o femeie nascuta in octombrie 1956, 21 ani lucrati (6ani 8 luni gr I si 8 ani si 6 luni gr II), pot plati diferenta de ani pentru a iesi anul acesta la ... (vezi toată discuția)
Cotizare pentru pensie garsonjon garsonjon Buna ziua. In prezent nu lucrez. Am o firma de transport dar eu nu mi-am facut carte de munca. Vreau sa cotizez la pensiile de stat si nu stiu ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)