avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Remuneratie/ incadrare salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Remuneratie/ incadrare salarizare

Buna ziua. Intrebarea mea este: Cum se face incadrarea salariului la functia de manager general in sectorul privat? Adica sunt obligatorii studiile superioare pt incadrarea salariului sau patronul poate sa iti ofere salariul cat vrea el? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 5 Iunie 2014
Angajatorul este obligat sa acorde salariul minim brut pe economie indiferent de studiile necesare ocuparii acelei functii.

Incepand cu 01.01.2011, nu mai exista CCMN care sa oblige angajatorii la aplicarea unor coeficienti de ierarhizare in lipsa unor ccm-uri aplicabile acestora.

Astfel, de la 01.07.2014 salariul minim brut lunar este de 900 lei indiferent de studiile necesare ocuparii unei functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare salariu miralu26 miralu26 Buna ziua, as vrea, va rog sa imi spuneti daca e legal sa fiu incadrat la salariu de 900 lei cu tot cu vechime (am o vechime de 11 ani fara intrerupere) avind ... (vezi toată discuția)
Salar minim asistent manager andreia21 andreia21 As vrea sa stiu care e salariu net minim in 2014 pentru un asistent manager, cu studii superioare, angajata la o societate particulara?multumesc (vezi toată discuția)
Salariul minim mirela.onciu mirela.onciu As dori sa stiu daca mai este in vigoare diferentierea salariului in functie de strudii? (vezi toată discuția)