avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare UK
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare UK

pentru o detasare a unui angajat in UK care ramane pe statul meu de plata trebuie formularul A1? Daca da, la ce institutie se solicita - la ITM sau la Casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: Geri2021 , utilizator 11:07, 17 Septembrie 2021
Formularul A1 se obtine dela Casa Nationala de Pensii Publice.
Buna ziua!

M-ar putea ajuta cineva cu conditiile actuale (2021) impuse de UK pentru detsarea cetatenilor straini pe teritoriul lor? Detasarea va fi in baza unui contract pentru demontare utilaj. Perioada scurta (3 saptamani), o echipa de 11 angajati romani (mec. / electr.).

Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)
Formularul e101 GlassPartners GlassPartners Buna ziua, as dori sa aflu cum pot obtine formularul E101 din Romania, avand in vedere ca angajatii nostri sunt cetateni romani si lucreaza pentru o firma de ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 C-Iulia C-Iulia Care sunt conditiile Obligatorii impuse unei firme pentru a aplica pentru formularul A1,Mai ales legat re TVA dar si restul. (vezi toată discuția)