avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa tv

Buna ziua,

O societate care are ca obiect de activitate transport rutier de marfuri are sediul social intr-un apartament. La aceasta adresa propriatrul persoana fizica plateste prin fact de electricitate taxa tv.

Societatea isi desfasura activitatea cu 2 TIR-uri, neavand nevoie de nici un spatiu.

Din 2012 societatea nu mai are nici un angajat, nu mai are nici o activitate, insa nu a fost suspendata de la RC.

SRTV a notificat societatea comerciala pentru plata a cate 50 ron /luna pentru serviciile TV pentru anii: 2011,2012,2013,2014.

Este posibil? Societatea nu mai are angajati, activitate, nu a avut nevoie nici cum de serviciile SRTV.

Pe de alta parte, persoana fizica isi plateste toate taxele, e posibil sa platim dublu?

La adresa sediului locuieste o persoana fizica ce-si plateste taxa TV.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 22:28, 6 Iunie 2014
Eu am ales sa ignor pur si simplu acele notificari. Le primesc si eu pe SC desi platesc taxa in acelasi spatiu ca PF. Momentan nu am mai auzit nimic de ei. Daca or sa ia alte masuri, ne vom judeca. S-a mai castigat pe tema asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal? rosiu simona rosiu simona Buna ziua! SC la care lucrez are adresa corespunde cu sediul. Aici locuiesc aici lucreaza. Radio difuziunea Romana le cere sa plateasca atat ca persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pentru sc gabita.73 gabita.73 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am primit din partea Radio Iasi o notificare prin care sunt anuntata ca trebuie sa platesc acea taxa radio-tv conform HG ... (vezi toată discuția)
Taxa tv eyecatcher eyecatcher Buna ziua, Am un SRL cu sediul la domiciliu. Activitatea nu se desfasoara la sediu ci la clienti sau in locuri publice - fotograf si consultanta. In ideea ... (vezi toată discuția)