avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru

ofiicile judetene de cadastru si publicitate imobiliara realizeaza cadastrul pt terenuri arabile si daca da, la ce preturi?
intreb deoarece la privati sunt niste preturi ,,imorale,,!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 17:18, 9 Iunie 2014
Oficiile judetene de cadastru nu fac masuratori in locul cadastristilor, oficiile tin doar evidenta, carea funciara si etc. Cadastristii au si ei meseria lor din care traiesc de pe o zi pe alta, oricum si intre dansii este concurenta, deci incercati sa gasiti cel mai bun pret. Se poate!!
Poate unele dintre tarife chiar sunt "imorale"
Dar, .....
Iata si un alt punt de vedere:
O statie "Total" costa cca. 7- 9.000 Euro
O unitate GPS cca. 8-14.000 Euro
Softurile de prelucrare, ortofoto, etc. costa
Colaboratorii, autoturismul, motorina costa.
Guvernul vrea si el impozite, OCPI si Asociatia profesionala iau taxe,
Etc.
Cadastristul are de platit facturi, are familie.

Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2014
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastre incorecte sau inselatorie? wdy77 wdy77 Am o nelamurire...eu am un teren intravilan de 1876mp pe care am facut cadastrul in oct 2010 fiind 1906 mp masurati in cadastru...vecinii mei vor sa vanda si ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta cadastru! am facut cadastrul unui teren + casa ... danutza33 danutza33 Intrebare urgenta cadastru! Am facut cadastrul unui teren + casa acum vreo 20 ani ca urmare a succesiunii dupa decesul unuia dintre parinti. Nu aveam ... (vezi toată discuția)
Probleme documentatie cadastrala!! urgent!! emilval emilval Buna ziua, Am nevoie de un sfat in privinta urmatoarei situatii. Detin un teren pe baza unui titlu de proprietate eliberat de catre primarie(prin ... (vezi toată discuția)