avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa pentru prestator servicii foto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa pentru prestator servicii foto

Buna ziua.
Doresc sa fac poze la minut in spatii publice(detin aparatura foto si imprimanta portabila). Din punct de vedere legal trebuie sa ma inregistrez ca pfa sau sa platesc vreo taxa la primarie?
Care sunt riscurile daca sunt chestionat de politie.
Va multumesc pt. raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Impozit pentru activitatea de fotograf? adela_pacurariu adela_pacurariu Buna ziua. Doresc sa fac poze la minut in spatii publice(detin aparatura foto si imprimanta portabila). Din punct de vedere legal trebuie sa ma inregistrez ca ... (vezi toată discuția)
Folosirea casei de marcat in mai multe locatii instamintirea instamintirea Stimati Domni/Doamne De curand am infintat un SRL. Am cumparat o casa de marcat portabila si trebuie sa o inregistrez. Am incercat sa ma documentez de pe ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a completa/detine nir la un pfa cu norma de venit neplatitor de tva GabrielONE GabrielONE Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Detin un PFA cu domeniu de activitate principal \"activitati fotografice\" la care i-am adaugat de curand inca 4 coduri ... (vezi toată discuția)