avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere PFA folosind Atestat de calificare la locul ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere PFA folosind Atestat de calificare la locul de munca

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot sa deschid un PFA (pentru realizare software) chiar daca nu am terminat facultatea (mai am doar licenta de dat la anul)?
Am inteles de la alti prieteni ca pot sa cer de la locul de munca un Atestat de calificare si cu acel atestat pot sa fac dovada calificarii pentru codul CAEN 6201

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Smart Tax Advisors , Contabil 22:09, 18 Iunie 2014
Orice fel de atestat este recunoscut de ONRC atata timp cat entitatea care l-a eliberat este recunoscuta de Ministerul Educatiei ca fiind acreditata sa elibereze asa ceva. Daca firma la care sunteti angajat este acreditatea sa califice la locul de munca, acel atestat este foarte bun la Registru Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)
Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã? D_Adorian D_Adorian Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ... (vezi toată discuția)