cineva (un grup important de pe o retea de socializare)imi foloseste pozele proprietate personala, insa eu nu mi-am dat acceptul: mi-au spus ca le-au descoperit dupa o cautare google, desi, am inteles ca nici de acolo nu pot fi luate si folosite; mai nou, mi-au pus si numele la pozele respective, un lucru care iarasi nu-mi convine si nici nu-mi trebuie, acelea sunt pozele mele si vreau sa le folosesc cum vreau. le-am explicat ca nu ma intereseaza link, nume sau credit, ci doar sa nu le mai foloseasca, dar imi tot raspund ca le plac si ca le lasa acolo, punanundu-mi in vedere ca imi fac publicitate, trecandu-mi numele sub ele. ce pot sa fac, chiar vreau ca acele poze sa le folosesc doar eu?
multumesc.
da, le-am explicat toate aceste aspecte, dar raspunsul lor a fost de 2 varitante: 1, ma crediteaza la fiecare poze, desi nu vreau sa-mi foloseasca pozele si nici nume sau 2, ca le plac si le lasa acolo, ca pot face eu orice vreau?!?!
nu, n-am semnatura pe ele, nu cred ca-ti poti proteja un lucru doar semnandu-te pe el; in fine, "toata lumea" stie ca sunt ale mele, toti cei care le-au vazut de prima oara stiu ca sunt ale mele, facute de mine; ma rog, pe camera nu le mai am, sunt facute acum vreo 7-8 ani, am intregul fisier in calculator, dar pot demonstra la fata locului; pe net cand au fost puse, au fost puse de mine, etc.
ps: cum ati putea demonstra dumneavoastra un lucru de genul asta?
O sa va fie foarte greu sa dovediti ca acele poze sunt ale dvs., chiar daca "toata lumea" stie acest lucru. Daca dvs. le-ati spus pe un site de specialitate, aveti acolo un portofoliu, atunci se poate demonstra. Daca le-ati pus pe facebook de exemplu, atunci nu aveti ce face, sanse extrem de mici sa dovediti ca va apartin. (chiar daca le-ati pus pe cont)
Furt identitate
alina_pn
Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)