Buna ziua,
Lucrez intr-o firma in departamentul de vanzari. In fisa postului este mentionat ca trebuie sa promovez ofertele companiei, eu le promovez dar compania nu-mi pune la dispozitie marfa necesara, nici macar la insistentele mele. Daca nu realizez vanzare nu-mi iau bonus. Nu pot realiza vanzare daca nu am marfa.
Problema este semnalata in repetate randuri catre conducere si raspunsul primit in scris este "nu avem solutii"
Ce pot sa fac in aceste conditii?
Nu prea aveti ce sa faceti, daca angajatorul nu va pune la dispozitie necesarul pentru a va indeplini atributiile prevazute in fisa postul.
Printre obligatiile prevazute de Codul Muncii in sarcina angajatorului se numara si faptul ca, acesta trebuie sa asigure permanent conditiile tehnice si organizatorice avute in vedere la elaborarea normelor de munca si conditiile corespunzatoare de munca.
Incalcarea acestei obligatii , va da posibilitatea sa demisionati fara preaviz, potrivit art.81 alin.8 C.mun.
Bonusuri vs salariu
EpsioloN
Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)