avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Operat din nou la 4 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Operat din nou la 4 ani

In urma cu 4 ani am fost lovit de un individ cu pumnul in ochelari. Am ramas cu o pareza de nervi + o cicatrice. Acuma la 4 ani , organismul arunca ata chirurgicala afara. Atunci, ,edicii de la urgenta mi-au pus sarma in loc de ata care se absoarbe. Adica m-au operat ca in anii 80 , 90.

Un destept de procuror , l-a scos pe respectivul afara cu fapta nu prezinta pericol social desi e vorba de un cicatrice nu prea frumoasa la ochi + 15 zile IML

Urmeaza sa ma operez. Am sanse sa-mi suplinesc cumva cele 15 zile IML astfel incat sa pot cere redeschidera UP macar? ce fac? ma duc la procuror sa ma vada, sa nu zica ca am facut-o pe pile si din adins? ii cer poza judiciara sau ce?
Cel mai recent răspuns: dav3dav , utilizator 01:03, 14 Iunie 2014
1. Ce vina are ala ca doctorul ti-a gresit operatia sau ca corpul tau nu accepta operatia?

2. Daca unul face 4 operatii deodata ia mai putine zile de ingrijiri decat unul care se opereaza in fiecare luna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate deschide proces unui medic oftalmolog? claudi72 claudi72 In 2010 am fost operata la ambii ochi , dupa nici 3 luni am avut nevoie de ochelari, iar acum dupa aproape 4 ani sunt mai rau ca si inainte de operatie .Ultima ... (vezi toată discuția)
Cicatrice (vatamare corporala grava sau lovire si alte violente) xuser xuser Daca in urma unei altercatii , victima primeste un pumn in ochelari, lentila cauzandu-o o cicatrice de 4 cm deasupra ochiului, fapta intra la lovire si alte ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea constituie proba in vederea redeschiderii u.p. ? satir satir Am obs. ca unele instante de judecata refuza cereri de revizuire in cazul in care considera ca petentul pe timpul U.P. putea cere administrarea respectivelor ... (vezi toată discuția)