avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat pentru solutionarea unui litigiu de munca ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat pentru solutionarea unui litigiu de munca salarial

caut un avocat sa ma ajute cu rezolvarea unui litigiu de munca
santem 10 persoane care nu si-au mai primit salariile de trei luni cand cerem sa ni se aduca salariile ni se spune sa ne dam demisia daca printre dumneavostra este cineva care doreste sa ne ajute cu acest litigiu va rog mult sa lasati un msg pe forum
nu putem plati un avocat nu ne permitem apelati doar daca doriti sa ne ajutati si sa fiti platit dupa castigara procesului santem dispusi sa incheiem o procura notariala pentru procent din suma totala castigata va multumes anticipat
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:41, 12 Iunie 2014
exclusiv onorariu de succes nu permite legea avocatilor. price avocat va va spune ca trebuie sa avansati o suma ( daca sunteti mai multi cu atat va fi mai redusa) la care se poate adauga onorariu de succes.
de asemenea trebuie sa aveti contracte de munca legale. numai asa puteti recupera ceva in instanta, iar firma sa nu fie in faliment.
:offtopic:Interventie moderator
pct. 2.6. din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat, ajutor vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua la multi ani tuturor care folosesc acest site dacama poate ajuta un avocat din cluj pentru un caz de delapidare cu autodenunti dosarul se afla in ... (vezi toată discuția)
Rugaminte! avocat succesiune campulung muscel NeamtuGeorgiana NeamtuGeorgiana Buna ziua.Ma numesc Neamtu Georgiana si am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp.As avea nevoie de un avocat care sa ma ajute pentru a incepe procedurile ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru reprezentare la c.e.d.o danmarian50 danmarian50 Buna ziua, am un proces care sa finalizat luna trecuta am exercitat toate caile de atac si vreau sa ma adresez la C.E.D.O. pt ca nu sunt multumit de decizie, ... (vezi toată discuția)