Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati...Iubitul meu a fost condamnat definitiv 3 ani si 8luni,pt tragic de droguri(7pastile).este prima lui fapta..la fond procurorul a cerut suspendare si jud i-a dat executare si LA curtea de apel procurorul tot suspendare si jud executare.mentionez ca fapta s-a intamplat acum 2ani,si el a fost chemat la procuror abia in sept anu trecut.nu a fost arestat preventiv s-a judecat in libertate.el nemaifacand nimic de l aces fapta acum 2ani.vi se pare corecta decizia jud,de a-l inchide?ne -a nenorocit viata..el are 22ani.va rog din suflet sa imi spuneti cum il pot scoate din inchisoare.mi se pare nedrept ceea ce I au facut Jud.se poate contests cumva?va multumesc anticipat
Din cate inteleg hotararea este definitiva si nu prea mai aveti ce face, se va pune in executare.
Mai aveti caile extraordinare de atac pe care le puteti exercitata numai pentru motive expres si limitativ prevazute de lege, pentru asta discutati cu o persoana avizata care sa studieze dosarul.
A avut avocat de la bun inceput..dar se pare ca a cost cel mai prost..s-a culcat p o ureche ca e in caz simplu...nu pot sa cred ca nu se mai poate face nimic..el poate beneficial si d vechiul cod?cum se poate ajunge LA curtea supreme..suntem disperati,pt ca nu merita o asa pedeapsa..
Da, e foarte periculos ca avocatul sa se culce pe o ureche atunci cand e vorba de trafic...nAveati sanse in calea de atac dar acum s-a terminat.nnIncercati sa va resemnati daca nu mai se poate face recurs in casatie.nAr fi o sansa minuscula dar ar mai fi ...