avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legislatie si avize necesare pentru infiintarea unui ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legislatie si avize necesare pentru infiintarea unui centru educational

Buna ziua!

Doresc deschiderea unui centru educational pentru copii care va avea ca activitate organizarea de ateliere de lucru tematice pe grupe de varsta, activitati educative sub forma unor jocuri, experimente etc., dar si activitati de tip after school.

Ma poate ajuta cineva cu informatii despre legislatia care face referire la organizarea si functionarea unui astfel de centru educational? Este nevoie de avize de la Ministerul Educatiei? Exista un regulament specific?

Personalul implicat in in activitatea educationala trebuie sa aiba anumite cursuri?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Conditii pentru infiintarea unui after school padureanua padureanua Buna ziua, sunt cadru didactic si doresc sa infiintez un centru after school in propria casa, la etajul al doilea, unde beneficiez de 3 camere si baie. ... (vezi toată discuția)
Documente after school ContSters107363 ContSters107363 buna seara. va rog mult sa imi spuneti si mie care sunt pasii necesari si mai ales documentele cerute de legislatia in vigoare pentru deschiderea unui after ... (vezi toată discuția)
Funcționare after-school fără autorizație sanitară? Leslie2000 Leslie2000 Pentru pornirea activității unui centru educational after-school pentru copii și/sau pentru adulți (curs de limbi străine), este obligatorie obținerea ... (vezi toată discuția)