avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită daca am mail multe popriri pe cont?
Discuție deschisă în Executare silită

daca am mail multe popriri pe cont?

buna ziua am un salariu de 1000 lei si am mai multe popriri pe cont ,cit au dreptul sa opraesca?,mentionez ca in cont imi intra si diurna pentru ca lucrez in comunitate ca sofer pe tir,va multumesc mult!!!!
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 08:27, 13 Iunie 2014
50% din venituri, daca datorati bani mai multor creditori.
art 728 alin 2 NCPC " Daca snt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume, urmarirea nu poate dep[si jumatate din venitul lunar net al debitoarului"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi bancare Remus47 Remus47 Am trei popriri . Una din cauza avalizarii unui BO ( si care mi-au fost trasi bani din conturile personale , dar care nu acopera suma) si este poprire pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pe diurna gabrielaghi gabrielaghi O lamurire va rog: diurna poate fi supusa popririi? este mentionat in Codul de procedura civila la art.728 ca diurnele nu pot fi urmarite pentru nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Vata ion Vata ion Bună ziua. Am primit înștiințare ca a fost pusa poprire pe contul bancar. Ma puteți lămuri va rog de ce au fost retrase toate sumele din cont atâta timp ... (vezi toată discuția)