avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... obtinere puz
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

obtinere puz

buna ziua,detin o suprefata de 6500mp teren in extravilanul comunei,terenul fiind langa ultima casa locuita,deci exact la iesirea din intravilan.daca vand 2000mp teren se poate obtine autorizatie de construire?ce acte trebuiesc?multumesc
Cel mai recent răspuns: ioneliya38 , utilizator 10:52, 27 Iunie 2014
va rog frumos,ma poate ajuta cineva cu un raspuns?multumesc
doriti sa obtineti PUZ sau autorizatia de construire ? Pentru PUZ adresati-va unui topograf pentru masuratori si documentatie ( el va spune si ce acte aveti nevoie in functie de situatia dvs) iar pentru autorizatie adresati-va unui arhitect. Prima data scoateti un certificat de urbanism pentru autorizatie de construire si vedeti ce va cere primaria in vederea obtinerii autorizatiei.
buna ziua,de la primarie imi spun ca terenul este extravilan arabil si ca puz pot face doar ptr 10000mp teren.este posibil?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an ... ciucurelrebel ciucurelrebel Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an Buna ziua ! Revin cu problema mea cu imprejmuirea terenului extravilan arabil , in marginea de ... (vezi toată discuția)