avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procedura autorizarii pentru reprezentare indirecta in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procedura autorizarii pentru reprezentare indirecta in vama pentru o societate comerciala

Am rugamintea sa imi spuneti care e procedura autorizarii pentru reprezentare indirecta in vama, in contextul in care o societate din Romania va reprezenta indirect in vama o societate din Elvetia care este inregistrata in scopuri de T.V.A in Romania. Va multumesc. Cu stima, Marinela Cotta
Cel mai recent răspuns: marinelacotta , utilizator 22:50, 10 Mai 2009
Autorizare pentru reprezentare indirecta? Nu trebuie o anumita autorizatie, ci doar un contract de mandat/reprezentare indirecta intre societatea din Romania si societatea din Elvetia, conform dispozitiilor art. art.5 alin.2 din Regulamentul CEE 2913, privind Codul Vamal Comunitar. "reprezentare indirectă, caz în care reprezentantul acţionează în nume propriu, dar pe seama unei alte persoane".
Multumesc. Credeam ca trebuie sa depun la vama o cerere si sa primesc autorizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vama -reprezentarea indirecta ContSters56278 ContSters56278 Ordin nr. 4999/2007 din 27/04/2007 Art. 3. - (1) Reprezentarea indirectă a unei persoane pe teritoriul vamal al României poate fi realizată numai de către ... (vezi toată discuția)
Vama masinii din afara ue denisa_ramona denisa_ramona Buna Am cumparat o masina din afara UE din Elvetia de la un cetatean persoana fizica elvetian .M-ar interesa cine trebuie sa plateasca vama masinii.Eu ... (vezi toată discuția)
Cate cartuse de tigari am voie sa trimit in afara tarii prin colet postal (vamal)? lincon lincon cate cartuse pot sa trimit prin colet postal din romania an bermuda va multumesc cat ami permite sa trimit prin lege va multumesc anca o data (vezi toată discuția)