avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz CSM
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz CSM

Buna ziua,
am facut o sesizare catre Inspectia Judiciara a CSM.
intrucat sesizarea am trimis-o pe email, am uitat sa o semnez, drept pentru care CSM mi-a clasat-o. Cei de la CSM imi spun sa fac o noua sesizare.
Bun.
Am revenit cu a doua sesizare, care avea acelasi continut cu prima, de data trimitand-o semnata, prin posta.
Mi-a venit raspuns ca si aceasta a doua sesizare a fost clasata, intrucat nu aduce elemente noi fata de cele verificate in urma primei sesizari, care fusese clasata din lipsa semnaturii.
Cum vine asta??? Pai nici nu s-au facut verificari in cazul primei sesizari, pentru ca fusese clasata din cauza lipsei semnaturii. Si atunci, despre ce verificari vorbeste CSM??
Si de ce sa-mi fie clasata a doua sesizare, daca intruneste toate conditiile regulamentare de trimitere prin posta???
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2014
tusu, utilizator

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarire qwerta qwerta Va aduc la cunostinta o situatie poate neintinlita in justitia Romana:In luna mai 2008 tribunalul unei instante de contencios administrativ a pronuntat o ... (vezi toată discuția)
Sesizare consiliul superior al magistraturii Nina1 Nina1 Am depus sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva unui magistrat. Care este procedura? CSM analizeaza aspectele prezentate in sesizare? Va ... (vezi toată discuția)
Sesizare alexandrudavid1 alexandrudavid1 Bunaziua. Am primit un raspuns de la csm cu rezolutie in sensul ca se claseaza plangerea mea, in temeiul legii 317/2004 art. 45 alin. (4) li. (b) [i](4) ... (vezi toată discuția)