avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Unde gasesc expert contabil/a ?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Unde gasesc expert contabil/a ?

Buna seara.
Unde as putea gasi expert contabil/a pentru intocmirea bilantului de lichidare s.r.l. Mentionez ca peste 3 saptamani se implinesc cele 30 de zile pentru depunerea cererii de radiere.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 18:32, 11 Ianuarie 2011
Va puteti adresa la CECCAR din localitatea dvs.
~ Conținut șters la cerere ~
Si aici, pe avocatnet ii gasiti, din pacate la sectiunea consultanti nu exista specializarea "expert contabil", eu consider ca sectiunea "contabil" este pentru persoane cu studii medii.

Te pot ajuta eu, daca pana la urma nu gasesti pe cineva. Datele mele le gasesti aici, pe site.
~ Conținut șters la cerere ~
[url="[ link extern ] ]
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
alinavv, utilizator

Alte discuții în legătură

Semnare bilant camicami camicami Ma aflu in urmatoarea situatie: am promovat examenul de acces la profesia de expert contabil,sunt in perioada de stagiu intensiv urmand ca in octombrie sa ... (vezi toată discuția)
Meseria de contabil = discriminare?! CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua, As vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: As vreau sa stiu daca ma pot ocupa pe firma mea pur si simplu de contabilitate si pregatire ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ca economist sopis sopis Pot tine contabilitatea la firme doar cu diploma de economist ? Daca da, in ce conditii ? (vezi toată discuția)