avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Buna ziua eu sunt in ccc pana in data de 4. nov .2014 insa sunt insarcinata iar data nasterii ar fi in 14 februarie 2015 cum se procedeaza o sa imi fac revenirea la locul de munca si o sa intru in prenatal pt, al doilea copil ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:11, 15 Iunie 2014
1. La terminarea CCC1 faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii contractului individual de munca (CIM) si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.

2. Cu aceeasi data sau cu o data ulterioara prezentati angajatorului certificatele de concediu de maternitate pentru ca sunteti gravida cu al doilea acopil.

3. Apoi solicitati CCC2 si procedati asa cum ati procedat cand ati intrat in CCC1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cel de-al doilea copil adriana007 adriana007 Buna Ziua, Sunt in CCC pana pe 18 iulie 2014 ( din iulie 2012 ), intre timp am ramas insarcinata si data probabila a nasterii va fi la inceputul lui octombrie. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil anca_luc anca_luc Buna...sunt in concediu crestere copil,fetita mea face 2 ani in februarie,sunt insarcinata si in aprilie ar trebui sa nasc al doilea copil....deci in februarie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil rox_ann07 rox_ann07 sunt in crestere copil din iunie 2011 si as mai avea de luat indemnizatie pana in iunie. Acum sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa stiu daca in acest caz ... (vezi toată discuția)