avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorii realizate pe persoana fizica de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorii realizate pe persoana fizica de la PFA-ul aceleasi persoane

Buna ziua,
pot fi urmarite veniturile realizate pe PFA, daca persoana fizica respectiva a realizat anterior datorii la o banca, datorii care nu au fost achitate din lipsa de venituri? Executorul bancii poate recupera acele creante din sumele de care va beneficia persoana fizica prin PFA-ul respectiv? Se poate pune poprire pe contul PFA-ului?

Alte discuții în legătură

Radiere persoana fizica autorizata mai poate anaf recupera creanta laviniiia laviniiia O persoana fizica autorizata care este radiata la cererea ORC pt ca nu si-a indeplinit obligatia de a depune la ORC o cerere parin care sa doreasca continuarea ... (vezi toată discuția)
Poprire la pfa Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, o persoana are restante la banca si are instituita poprire pe conturi; in cazul in care infiinteaza o PFA , acesteia(PFA-ului=persoana juridica) i ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica fara bunuri pauldts pauldts Buna ziua, Am o intrebare legata de executarea silita. Nu am niciun bun nici in tara si nici in strainatate pe numele meu. Nu sunt nici angajat iar ... (vezi toată discuția)