avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita persoana fizica fara bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita persoana fizica fara bunuri

Buna ziua,

Am o intrebare legata de executarea silita.
Nu am niciun bun nici in tara si nici in strainatate pe numele meu. Nu sunt nici angajat iar veniturile le realizez prin PFA propriu.
Care ar fi masura de executare silita in acest caz?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: pauldts , utilizator 15:44, 16 Ianuarie 2014
Ca si PFA realizati drepturi banesti asupra carora executorul judecatoresc poate dispune poprire pana la concurenta debitului de recuperat
Depinde de natura juridica a obligatiei. Daca este una de PFA, va pot executa silit veniturile PFA-ului. Chiar si daca nu au aceasta natura, avand in vedere ca PFA si PF sunt una si aceeasi persoana si au un singur patrimoiu, daca PF nu are bunuri, va fi executat silit PFA-ul.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2014
ContSters214341, utilizator
Am inteles. Dar in cazul incasarilor cash - factura/chitanta - cum pot ei interveni pe acel venit al meu?
In niciun fel, doar daca va pun poprire la debitorul platii, dar nu cred ca au de unde sa afle deacele creante ale dvs.
Va multumesc pentru ajutor si promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dangisca dangisca In calitate de persoana fizica am fost asociat intr-o societate care a intrat in faliment din cauza unor indivizi care au furat 150.0000 lei dintr-un ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica mariavictor mariavictor Buna ziua, Am o executare silita pe persoana fizica, pentru care am primit adresa de poprire la una din societatile unde am lucrat pana la data ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire de venituri emanuil emanuil Buna seara! Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns. Daca prin hotarare judecatoreasca o banca(creditor) a obtinut o executare silita prin proprire a ... (vezi toată discuția)