avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare inmatriculare auto+schimbare buletin
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare inmatriculare auto+schimbare buletin

Salut intetionez sa imi cumpar masina ziele astea insa pe 23 luna asta imi expira buletinul. Cum inscrierea se va face sigur dupa emiterea noului buletin intrebarea mea este daca voi intampina probleme la inmatriculare, avand in vedere ca adresa/seria buletinului va fi alta in contractul de vanzare-cumparare si fiscal/fisa inmatriculare? (mentionez ca adresa va fi in alt judet)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: sence , utilizator 18:33, 16 Iunie 2014
Nu vo fi probleme avand in vedere ca exista acelasi CNP
Ca masura de siguranta realizati o copie xerox a actualului CI,pentru a putea proba termenul de valabilitate
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu inmatriculare auto alex.mar9 alex.mar9 Va salut, Acum aproximativ 2 săptămâni am fost la evidenta populatiei in orasul in care m-am mutat si am demarat procedura de schimbare domiciliu/buletin. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului implica schimbarea talonului de inmatriculare a masinii larissalore larissalore Buna ziua Va rog sa imi dati un sfat pentru urmatoarea situatie: Prietenul meu a stat o vreme in Timisoara, in acest timp si-a facut buletin de Tm si si-a ... (vezi toată discuția)