avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare S.R.L
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare S.R.L

As dori sa infintez o firma de executari gropi morminte,intretinere cimitire(curatare morminte).Este posibil asa ceva ? :D
Cel mai recent răspuns: stefan2012 , utilizator 14:37, 22 Iunie 2014
posibil este dar trebuie sa gasesti si "cimitirul" care sa te accepte.
Din cate cunosc este destul de greu sa ai acces in cimitire pentru a putea presta anumite servicii fara sa faci parte din grupul lor, al celor care din pacate fac legea acolo.

Mult succes
pai eu nu am treaba cu cei care"fac legea acolo" eu imi fac publicitate si imi promovez serviciile,iar omul ma contacteaza si eu imi fac treaba,nu ma treaba cu asa zisi " sefii " de acolo .Poate sa fiu nevoit sa am aprobarea preotului,nu ?
cu siguranta, eu inteleg ce doresti si as dori sa stiu ca si reusesti, orice serviciu ai face daca esti platit e bine venit. Numai ca am tot auzit fel de fel de discutii pe tema si cred ca e destul de greu de patruns, am auzit de cimitire care au groparii lor- ingrijitorii lor si tot asa, cred ca e cam greu sa te lase sa-ti facitreaba linistit.
Din punct de vedere fiscal sau de functionare e relativ simplu, trebuie sa ai codurile CAEN potrivite si oamenii potriviti, autorizatiile necesare si,,,,,,,,,,,,,,,,, spor la treaba.
dar treaba prestata de gropari nu este la negru ?
Daca nu au incheiat un raport de munca sau un alt contract civil - de prestari servicii - , sigur este munca la negru.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu ... Diana Feder Diana Feder Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu din sat Vlădeni judetul Iași și spre surprinderea mea,am găsit în monument funerar al unei ... (vezi toată discuția)
Taxa de intretinere cimitir- aplicata retroactiv cu majorari, penalitati si dobanzi abuzive?. anla2 anla2 Buna ziua, Va rog, am nevoie de sfaturi in urmatoarea problema. O familie are un loc de veci cu 6 gropi intr-un cimitir. Acolo are ... (vezi toată discuția)
Preot ortodox interzice ingroparea unei decedate adventiste in cimitirul ortodox Ares-3 Ares-3 [quot] O bunică de vreo 81 de ani, nu are parte de liniște nici pe lumea cealaltă. Femeia a făcut greșeala ca, acum 2 ani, să treacă la ... (vezi toată discuția)