avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic stagiar
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic stagiar

Buna ziua,

Daca sunt membra a Colegiului consilierilor sunt stagiara ce documente sau cereri pot sa inaintez catre instanta.
Exemplu am un client care nu a achitat o factura : am luat toate masurile de instiintare cu confirmare de primire si tot nu a achitat.Pot sa formulez eu cererea de recuperare restante la judecatorie?
De altfel va rog sa imi spuneti ce acte mai pot sa fac in afara de contracte comerciale.In legea 514 spune acte juridice .
De altfel un model de cerere care sa prevada legea
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2014
georgianamaya, utilizator

Alte discuții în legătură

Consilier juridic stagiar ContSters40598 ContSters40598 Imi puteti spune va rog, ce poate face un consilier juridic stagiar? Poate asigura reprezentarea in instanta a pers. fizice si juridice pe baza de contract? ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic versus jurisconsult ContSters98540 ContSters98540 este vreo diferenta intr cele doua denumiri? Te numesti consilier juridic numai daca esti inscris in UCCJR si ai dat examenul pentru consilier juridic ... (vezi toată discuția)
Statutul profesiei de consilier juridic alx alx institutia in cadrul careia sunt angajata a primit un mail cu o adresa a Ministerului Justitei. pe scurt prin acest mail ni se transmite pe diverse ... (vezi toată discuția)