buna ziua! am 23 de ani si in urma cu o saptamana am dobandit diploma de consilier juridic! am inteles ca sunt suspendata deoarece nu am un loc de munca cu aceasta incadrare juridica! am trimis niste cv-uri, dar toata lumea cere experienta!plus ca am nevoie si de un consilier juridic indrumator! stie cineva unde as putea sa apelez? va multumesc frumos!
Va recomand sa va concentrati pe gasirea unui loc de munca, astfel incat sa fiti angajata in functia de consilier juridic.
Dupa angajare, Colegiul consilierilor juridici in care v-ati inscris va va gasi cu siguranta un consilier indrumator dintre membrii cu experienta de minim 5 ani in profesie. Nu este complicat, in fiecare colegiu exista un responsabil de stagiu care se ocupa inclusiv de "plasarea" stagiarilor care nu-si gasesc singuri indrumatori. Un indrumator poate avea mai multi stagiari, nu este o limita ca si la avocati. Succes!=D>
Va multumumesc pentru sfaturi! diploma am obtinut-o odata cu depunerea actelor necesare, fara sa existe concurs, pt ca acest lucru este posibil timp de 6 luni de la obtinerea licentei in drept!