avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic suspendat?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic suspendat?

buna ziua! am 23 de ani si in urma cu o saptamana am dobandit diploma de consilier juridic! am inteles ca sunt suspendata deoarece nu am un loc de munca cu aceasta incadrare juridica! am trimis niste cv-uri, dar toata lumea cere experienta!plus ca am nevoie si de un consilier juridic indrumator! stie cineva unde as putea sa apelez? va multumesc frumos!
~ Conținut șters la cerere ~
In ce fel ai dobandit diplona de consilier juridic daca ai nevoie de un indrumator . Citeste legea 514/2003 modificata cu Legea 246/2006
Va recomand sa va concentrati pe gasirea unui loc de munca, astfel incat sa fiti angajata in functia de consilier juridic.
Dupa angajare, Colegiul consilierilor juridici in care v-ati inscris va va gasi cu siguranta un consilier indrumator dintre membrii cu experienta de minim 5 ani in profesie. Nu este complicat, in fiecare colegiu exista un responsabil de stagiu care se ocupa inclusiv de "plasarea" stagiarilor care nu-si gasesc singuri indrumatori. Un indrumator poate avea mai multi stagiari, nu este o limita ca si la avocati. Succes!=D>
Va multumumesc pentru sfaturi! diploma am obtinut-o odata cu depunerea actelor necesare, fara sa existe concurs, pt ca acest lucru este posibil timp de 6 luni de la obtinerea licentei in drept!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2009
niculae_andreea, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se efectueaza stagiul unui consilier juridic stagiar ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Lamuriti-ma si pe mine va rog. Cum se face stagiul pentru un consilier juridic ? Mai exact, dupa ce un absolvent de drept (licentiat) se angajeaza ... (vezi toată discuția)
Despre consilieri juridici MirceaWlf MirceaWlf Bună ziua, am o nelămurire despre cum se obține titlul de “consilier juridic stagiar”. Acesta se obține odată cu înscrierea într-un Colegiu al ... (vezi toată discuția)
Angajare ca jurist la firma privata NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, Un absolvent al Facultatii de Drept Al. I. Cuza din Iasi, care a profesat in alt domeniu, se poate angaja in acest moment ca si jurist in cadrul ... (vezi toată discuția)