avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectare termen contract si nerealizarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectare termen contract si nerealizarea produsului cerut

In13.05. 2013 am angajat o firma pt filmarea si fotografierea nunti ce avea sa aibe loc pe 24.08.2013.Dupa terminarea evenimentului a avut loc plata ce era trecuta pe contract urmand ca dvd-urile,fotografiile si albumul foto sa fie livrate in 2 luni termen inscris pe contract.Termenul nu a fost respectat filmarea si fotografiile au fost luate in 28 februarie 2014 iar albumul foto pe 13 iunie 2014 insa acest album nu e realizat asa cum ne-am inteles.precizez ca nu am binenteles nici o chitanta pe bani dati.
ce pot face?

Alte discuții în legătură

Litigiu contract prestari servicii Andreisbrv Andreisbrv Buna ziua, Am rugamintea ca, daca aveti timpul necesar, sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In data de 16.11.2015 am incheiat un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor fotografii realizate in cadrul unui eveniment alinanegoita alinanegoita Bună seara! Vă prezint următoarea situație: Se fotografiază un eveniment (o nuntă). Mirii primesc albumul + pozele pe suport electronic. O cunoștință ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contractului de catre fotograful de la nunta mariusag89 mariusag89 Buna ziua, Pe data de 19.09.2015 am avut nunta si ca toti oamenii normali am contractat si eu un fotograf-videograf pentru eveniment. Bineinteles ca ... (vezi toată discuția)