avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Cheltuieli institutii publice
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Cheltuieli institutii publice

va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema,as dori sa stiu care este actul normativ in care se prevede intocmirea unei note justificative din care sa reiasa necesitatea,oportunitatea si legalitatea unei cheltuieli(achizitie publica ).Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:28, 18 Iunie 2014
Hotararea 925/ iulie 2006 (cu modificari si completari)pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica din O.U.G. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, art. 3-5
[ link extern ]
Cititi si aceasta procedura:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice u.a.t. remuss remuss Sunt pe langa.Cum se fac achizitiile publice la o U.A.T. (vezi toată discuția)
Propunere tehnica nedetaliata raglub raglub Buna ziua! m-am lovit de o problema la o procedura: mostra solicitata corecta, dar propunerea tehnica putin detaliata, nu precizeaza materialul si ... (vezi toată discuția)
Contract ContSters359110 ContSters359110 Imi spuneti va rog un contract de lucrari intocmit de o institutie publica locala (cons judetean) si publicat in SEAP ce text de lege sta la baza intocmirii ... (vezi toată discuția)