avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate da cineva un raspuns ??? Contrazicere intre ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate da cineva un raspuns ??? Contrazicere intre avocati pe drept penal

Tainuirea unei fapte penale in speta Tulburare de posesie ?
Speta: Un cetatean detine un teren agricol intr-o comuna. Cetateanul fiind dintr-o alta localitate. in Ianuarie 2014 trecand intamplator prin comuna unde are terenul constata ca terenul agricol este ocupat cultivat.Din aproape in aproape afla din surse ca o Societate Comerciala a luat acest teren dupa bunul plac,fara acord scris sau verbal. Cetatenul proprietar cere relatii prin adrese scrise la Primaria comunei respective. Primaria cunoaste situatia dar nu da nici un raspuns scris cetateanului petitionar. Ba mai mult un oficial al ( secretarulprimariei ) secretarul confira verbal ca stie de situatie dar nu poate spune mai mult.
INTREBAREA ESTE ? Poate fii acuzat acestsecretar de primarie de ,,ABUZ IN SERVICIU IN DAUNA INTERESELOR PERSOANELOR ? ,,pentru ca nu raspunde cererilor petitionarului desii au trecut 6 luni ?
Poate fii acuzat secretarul primariei de TAINUIREA UNOR FAPTE DE NATURA PENALA ? PRIVIND , TULBURAREA DE POSESIE ? Faptu ca a stiut dar nu a anuntat autoritatile ! Si refuza sa stea de vorba cu cetatenul prejudiciat ?
Primaria nu raspunde de terenurile particulare . Trebuia sa faceti adresa la APIA sa va comunice daca s-a incasat subventia si de catre cine . Daca l-a lucrat, puteti ridica recolta.
In cauza nu raspunde secretarul , acesta nu a savarsit nici o infractiune si chiar daca stia putea considera ca societatea are consimtamantul dvs. Puteti formula plangere penala pentru tulburare de posesie sau actiune civila pentru despagubire daca sunteti prejudiciat , ori ,puteti incheia un contract de arenda cu acea societate .
Gresit d.na avocat ! ,,,,,Atat timp cat secretarul primariaei nu a dat raspuns in termenul legal Desi a fost instiintat de proprietar ca anume SC lucreaza terenul ilegal ,,Tulburand posesia Art: 297 cp ,, Este sau nu este ,,Abuz in serviciu adus in interesul persoanelor conform : Art: 279 cp,,mai pe scurt - La primarie sunt inregistrate toate contractele de arenda pana a ajunge la APIA / Ba mai mult a reprezentantul primariei cunostea situatia de ,,Tulburare de posesie,, De ce a ascuns reprezentantul primariei adevarul? Si ar mai fii ceva :Faptul ca acest secretar de primarie a fost informat ca terenul unei persoane platitor de impozite pe acel teren este ocupat si lucrat ilegal de catre SC iar domnia sa nu a anuntat autoritatile,,politia,, poate fii acuzat lejet de TAINUIRE unei infractiuni respectiv ,,Tulburarea de posesie,, restul doamna avocat este poezie !

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.8 din Regulament
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Stimata d-na Pisica, din punctul meu de vedere pe secretarul primariei il doar in borul de la palarie de ce se petrece pe terenul particularilor si nici nu raspunde penal in situatia prezentata de dvs, fie ca va convine dvs, fie ca nu va convine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: tainuirea unei fapte penale in speta tulburare de posesie ? ContSters241026 ContSters241026 Speta: Un cetatean detine un teren agricol intr-o comuna. Cetateanul fiind dintr-o alta localitate. in Ianuarie 2014 trecand intamplator prin comuna unde are ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata nu stim ce sa mai facem telecomanda telecomanda Un apropriat al familiei mele DAMIAN are urmatoarea speta : Detine mostenire dupa urma tatalui sau un teren agricol de 2 ha. intr-o comuna langa Slobozia. ... (vezi toată discuția)
Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)